EuroletterskurenMånga säger: “EU-stöden är en djungel”. Bilden illusterar hoppet snarare än frustrationen. Den är från Flickr av AndreJenny.com.   Ledtiderna från ansökan till utbetalning av stöd är varierande men normalt betydande. Fast vänd på det! Om Du inte får stöd? Hur mycket behöver Du då jobba för att få fatt i pengar för att utveckla Din innovation?

På sidan eu-stöd finns information om EU-pengar för företag. Den hittar Du längst upp, närmast under bloggens namn och slogan. Där hittar Du också sidan ? & Svar EU-stöd. Bland EU-stöd finns en Presentation EU-stöd för företag och nio krönikor om EU-stöd ur Uppfinnaren & Konstruktören. Där finns om både Life+ och Eco Innovation. Du hittar också ett inlägg omKommissionens informationsmöte LIFE+. http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/life-informationsmote

 Den senaste krönikan är om EU-stöd på landsbygden. Inlägg om EU-stöd hittar Du genom kategorin EU-stöd som Du klickar på en bit ner i vänster kolumn. Vi hittar möjliga lösningar och gör ansökningar åt Er. Vi informerar och utbildar också. Mer information: Erik Sandström, evolveu (at) gmail.com.