Många säger: “EU-stöden är en djungel”. -[  Ledtiderna från ansökan till utbetalning av stöd är varierande men normalt betydande. Fast vänd på det! Om Du inte får stöd? Hur mycket behöver Du då jobba för att få fatt i pengar för att utveckla Din innovation? Kan det bli Dunderhonungen för Din innovation? 

På sidan eu-stöd finns information om EU-pengar för företag. Den hittar Du längst upp, närmast under bloggens namn och slogan. Där hittar Du också sidan ? & Svar EU-stöd. Bland EU-stöd finns en Presentation EU-stöd för företag och åtta krönikor om EU-stöd ur Uppfinnaren & Konstruktören. Där finns om både Life+ och Eco Innovation.  Den senaste handlar om EU-stöd på landsbygden och har just publicerats. Inlägg om EU-stöd hittar Du genom kategorin EU-stöd som Du klickar på en bit ner i vänster kolumn. Vi hittar möjliga lösningar och gör ansökningar åt Er. Vi informerar och utbildar också. Mer information: Erik Sandström, evolveu (at) gmail.com.

DU HAR VÄL KOMMIT IHÅG ATT RÖSTA PÅ BÄSTA MILJÖNYHET I MAJ http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/miljonyhet-maj