Visst lockar orden ovan.  Men verkligheten är tuff. Många säger: ”EU-stöden är en djungel”. :-[ Det beror på att det finns många olika stöd. Vart och ett är anpassat till sitt politikområde hos EU. Dessutom innehåller många program nationella och regionala anpassningar för genomförandet i Sverige. Ledtiderna från ansökan till utbetalning av stöd är varierande men normalt betydande. Fast vänd på det! Om Du inte får stöd? Hur mycket behöver Du jobba för att få fatt i 0,1 eller 1 eller 5 eller 20 miljoner kronor för Din innovation?  

På sidan eu-stöd finns det mesta  av informationen om EU-pengar för företag samlad. Den hittar Du längst upp, närmast under bloggens namn och slogan. Där hittar Du också sidan ? & Svar EU-stöd. Bland EU-stöd finns en Presentation EU-stöd för företag och åtta krönikor om EU-stöd ur Uppfinnaren & Konstruktören. Den senaste är Den bästa €uron för företaget.  Inlägg om EU-stöd hittar Du genom kategorin EU-stöd som Du klickar på en bit ner i vänster kolumn. Vi hittar möjliga lösningar och gör ansökningar åt Er. Vi informerar och utbildar också. Mer information: Erik Sandström, evolveu (at) gmail.com.