EU bidrag UTBILDNING – Vilken blir Er del av 1000 miljarder €uro?

EU bidrag utbildning Erik Sandström information

I bakgrunden vår konsult Erik Sandström som på SkogsNOLIA EU informerar inför folkomröstningen 1994

EU-bidrag: Varför lära sig mer om dem?

EU går in i en ny finansieringsperiod 2014-2020. Vi utvecklar ett utbildningsprogram för att hjälpa Din organisation ta hem sin del av dessa pengar. Det sker succesivt när EU:s olika finansieringsprogram blir färdiga.EU-Parlamentet har godkänt ett finansieringsprogram för perioden på nära 1000 miljarder €uro. Pengarna fördelas efter EU:s politiska mål.

Fördelningen inom Sverige styrs i hög grad av svenska organ. Vi ger i en krönika för tidningen Uppfinnaren & Konstruktören en knastertorr överblick för att i första hand innovatörer ska förstå sammanhangen och tipsar om hur man kan hitta sina möjligheter till stöd. Läs vår artikel!

 

Nedan hittar du kort beskrivning av utbildningar som Eco Innovation AB erbjuder.

*klicka på rubrikerna eller använd menyn åt höger för en detaljerad beskrivning!

Aktuella Kurser:

EU Bidrag Interaktivt Workshop – Horizon 2020: Forskning & Innovation för företag på beställning

–     EU revolutionerar sin finansiering för innovationer i små- och medelstora företag. Antagligen ska i EU 2014-2020 17 miljarder €uro stärka ”Industrial Leadership”, 31 miljarder €uro stärka arbetet för ”Societal Changes” i samarbete med företag och 24 miljarder €uro ska stärka ”Excellent Science”…

ANMÄL DIG! Sänd epost till info@ecoinnovation.se med uppgift, namn, organisation, adress, epostadress.

EU Stöd för Företag

–     Vi uppdaterar vår kurs ”EU-bidrag åt företag för miljöutveckling”. Vi kommer nu att ta upp Landsbygdsprogrammet, Socialafonden, Miljöfonden LIFE, Regionalfonden, Interreg, mfl, alternativ förutom Ramprogrammet för Forskning & Innovation Horizon 2020…

ANMÄL DITT PRELIMINÄRA INTRESSE! Sänd epost till info@ecoinnovation.se med uppgift om kurs, namn, organisation, adress, epostadress. 

Skräddarsydd utbildning om EU-bidrag för den organisation som så önskar

–     Denna utbildning ger möjlighet för t.ex. ett företag, en myndighet, en inkubator, ett företagshotell, en förening, t.ex. en uppfinnarförening eller en branschorganisation att få en kurs på hemmaplan och få den skräddarsydd för sina behov. Vi vill helst erbjuda den när vi genomfört andra kurser så vi kan bygga vidare på det framtagna materialet för att skräddarsy en anpassning…

ANMÄL DITT PRELIMINÄRA INTRESSE! Sänd epost till info@ecoinnovation.se med uppgift om kurs, namn, organisation, adress, epostadress.

Utbildning för internationella EU-projekt

– Internationella EU-projekt ger möjlighet till satsningar som inte ryms inom ramen för de strukturfonder som administreras av svensak myndigheter. De ger särskilda möjligheter for projektdeltagarna att lära av varandra.

Information och anmälan:

För intresseanmälan eller mer information: Skicka en epost med namn epost och organisation till:

erik@ecoinnovation.se